dilluns, 18 de maig del 2015

LES CARTES D`HÈRCULES POIROT




Resultat d'imatges de LES CARTES D`HERCULES POIROT






Hèrcules poirot és un famos detectiu belga que se`n va a passar uns dies a un balneari aïllat de Font de Ferro, a la Cerdanya, per pendre les aigües del balneari per recomanació medica. Però mentres està en el balneari es troba amb un assassinat al brollador, la victima es el senyor Pastor un dels hostes.

L'hostaler truca a la guàrdia civil però aquesta no podra arribar per culpa d'una tempesta, llavors Poirot aprofita per investigar per la seva conta els llocs del fets, la causa i el culpable. Poirot dedueix que els assassinats no s'ha'n comes al mateix lloc on ha sigut trobrat el cadàver i tambè degut a la tempesta dedueix que l'assassí és un hostaler del balneari, treta aquesta conclusió fa reunir a tots els hostalers en el menjador per poder interrogar-los.

En Peret un dels hostes cita a Poirot per parlar d'uns "bastaixos" perque s`escolta un tret, Poirot va al brollador i es troba a Peret mort per un tret, Poirot descobreix que Peret era un còmplice de l'assassí.

Unes hores més tard també hi ha un intent d`assassinat però sense exit, el ferit és mossèn Pere Jaume. Mossèn Pere Jaume acusa al senyor Estivill dels assassinat. Poirat treu totes les conclusions dels assassinats i acusa al senyor Jordà, però en aquell moment interbé la Senyoreta Puig una senyora de mitjana edat que descobreix al veritable culpable.

1 comentari: